استقلال خوزستان در زمین سیاه جامگان پیروز شد
ساعت 01:01 پنج شنبه ۲ مهر ۱۳۹۴
تیم فوتبال استقلال خوزستان در نخستین بازی از هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر در زمین سیاه جامگان به پیروزی رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان لیگ ، تیمهای فوتبال سیاه جامگان مشهد و استقلال خوزستان از ساعت ۱۵:۳۰ امروز پنجشنبه نخستین بازی هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر را در ورزشگاه ثامن برگزار کردند که در پایان بازی تیم استقلال خوزستان با حساب یک بر صفر به برتری دست یافت. حسن بیت سعید در دقیقه ۸۵ تنها گل این بازی را به ثمر رساند.
نیمه اول این بازی با تساوی بدون گل خاتمه یافت. در دقیقه ۵۷ بازی سیاه جامگان صاحب یک ضربه پنالتی شد اما عنایتی آن را به آرامی نواخت تا خسوس دروازهبان حریف این ضربه را دفع کند.
در اواسط نیمه دوم بیت سعید با شوت خود تیر دروازه سیاه جامگان را به لرزه در آورد. این بازیکن در دقیقه ۸۵ تنها گل بازی را یه ثمر رساند. دو دقیقه بعد شوت بازیکن سیاه جامگان به تیر دروازه استقلال اصابت کرد تا در نهایت ۳ امتیاز این بازی به شاگردان ویسی برسد.
استقلال خوزستان با این برد ۱۴ امتیازی شد و در رده سوم جدول باقی ماند. سیاه جامگان نیز ۶ امتیازی است.
اخبار سایر رسانه ها |