به گزارش سازمان لیگ به نقل از سایت ایرنا تهران - ایرنا - این روزها همه در باشگاه پرسپولیس از راهیابی این تیم به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا خوشحال و منتظر خلق یک شگفتی برای صعود این تیم به فینال و کسب قهرمانی هستند.
به گزارش ایرنا؛ شاگردان «برانکو ایوانکوویچ» ساعت 18:45 امروز (سه شنبه) در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی با تیم السد در ورزشگاه «جاسم الحمد» شهر دوحه درحالی به میدان می روند که این تیم به رغم مشکلات قبلی در جذب بازیکن، چند بازیکن تیم کنونی خود را هم به دلیل محرومیت و مصدومیت در اختیار ندارد.
«کمال کامیابی نیا» و «محمد انصاری» به دلیل دو کارته شدن و «حسین ماهینی» به دلیل مصدومیت، این تیم را در دیدار رفت برابر السد همراهی نخواهند کرد و این مساله موجب نگرانی کادرفنی، بازیکنان و هواداران این تیم شده است.
اما برانکو برای جبران خلاء ماهینی در پست دفاع راست، در آخرین تمرین این تیم در تهران، از «سیامک نعمتی» استفاده کرد. «شایان مصلح» نیز جایگزین انصاری در پست دفاع چپ شد و بازی در این پست را تجربه کرد.
درخط میانی و هافبک دفاعی نیز از«آدام همتی» و «احمد نوراللهی» به تناوب درتمرین بهره برد و آنان را در این پست مورد آزمایش قرار داد و با این جا به جایی قصد دارد در دیدار رفت تیم السد را متوقف کند.
به نظر می رسد تاکتیک برانکو در ورزشگاه بن جاسم حمله به السد با تدابیر دفاعی است. احتمالا آنان سعی خواهند کرد با دفاع منسجم تیمی، تخریب بازی حریف و ضد حملات روی دروازه حریف خطرساز شوند تا از این مرحله به سلامت عبور کنند.
چنانچه این مهم کسب شود پرسپولیس در دیدار برگشت که میزبان است کار ساده تری پیش رو خواهد داشت.
ورزشی**9144