اتفاقی تاریخی در قضاوت دیدارهای حساس پایانی لیگ برتر

ساعت 12:53 دو شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

داوران زن فوتبال کشور در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال کشور نقش ویژه ای را در اتاق های VAR برای کمک به تیم داوری خواهند داشت.

 به گزارش روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، فدراسیون فوتبال در اقدامی بی‌سابقه تصمیم گرفت از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران استفاده کند؛ تصمیمی که گامی مثبت در راستای ارتقاء جایگاه داوران زن در فوتبال کشور محسوب می‌شود.

در همین راستا، برای نخستین بار، اتاق کمک داور ویدئویی (VAR) در دیدار حساس استقلال خوزستان و تراکتور تبریز در اختیار داوران زن قرار خواهد گرفت. مهناز ذکایی داور VAR و آتنا لشنی کمک او خواهد بود.

همچنین بهاره سیفی نهاوندی در جریان بازی پرسپولیس و هوادار تهران همراه با رضا مهدوی در اتاق VAR حضور خواهد داشت.

بدین ترتیب، فصل جاری لیگ برتر با یک اتفاق ویژه و امیدبخش به پایان می‌رسد؛ رویدادی که می‌تواند نقطه عطفی در مسیر حضور پررنگ‌تر زنان در سطوح مختلف فوتبال ایران باشد.